Despre Kogaion

Livrăm excelența în purificarea apei

Compania Kogaion Com SRL a luat ființă în anul 2004, devenind operațională chiar din prima lună de existență. Încă de la începuturile sale, echipa noastră și-a fixat scopul de a crea o alternativă viabilă adresată entităților de referință din mediul de afaceri românesc. Această misiune a avut, are și va avea la bază standarde extrem de înalte, conforme cu cele enunțate și aplicate de Uniunea Europeană asupra calității produselor și serviciilor oferite.

Eticheta noastră operațională și de conduită se traduce în practică printr-un concept de ansamblu 100% românesc și se diferențiază printr-un raport calitate/preț competitiv în piețele abordate.

Venim în întâmpinarea nevoilor de optimizare a proiectelor cu o expertiză ale cărei argumentări tehnice solide vă stau oricând la dispoziție, aceste competențe fiind dobândite în urma cercetărilor aplicative în raportul nostru cu industriile de vârf.

 

„ În luna decembrie compania Kogaion a fost integrată ȋn Grupul de firme RAP devenind o companie  RAP Tronic Process Engineering.

 

Așa cum vă este bine-cunoscut, Kogaion proiectează și construiește sisteme complexe de producere, stocare și distribuție a apei purificate pentru industria farmaceutică, iar RAP Tronic furnizează servicii și soluții complete de inginerie de proces, caracterizate printr-un management de proiect integrat și un înalt grad de personalizare a soluțiilor fiind compania principală a grupului de firme RAP Group.

 

Printr-o abordare sinergică a competențelor tehnice si a know-how-ului celor doua companii, acest parteneriat va deschide noi oportunități de business in domeniul dezvoltării și implementării echipamentelor și tehnologiilor de proces pentru mediile curate de producție, în industria farmaceutică, alimentară, chimică, și a băuturilor.

 

Prin această preluare RAP Tronic își consolidează poziția de furnizor leader în domeniul său de specialitate iar Kogaion își menține funcționalitatea sa juridică. Totodată Kogaion continuă să ofere soluțiile performante pentru proiectele Dumneavoastră printr-o paletă extinsă de capabilități tehnice.

 

In speranța aceleiași colaborări fructuoase, care să răspundă celor mai exigente cerințe conform standardelor în vigoare.”

 

Produsul nostru: Apă purificată

Toate procesele noastre de purificare a apei sunt desfășurate sub supervizare și standarde stricte, pentru a obține rezultate de cea mai bună calitate. Exigența acestor procese ne permite să livrăm apă purificată de calitate excelentă.

 


Top